op de tribune > op de foto

bezoekers,lezing,overdenkingen — RoseboomWeemen , November 26, 2011

Bob Witman’s lezing vandaag, over Amsterdamse pleinen was de laatste. Het project nadert zijn einde. Toen we een jaar geleden deze blog begonnen was het onze intentie om vooral verslag te doen vanaf de tribune middels foto’s. Dat bleek lastiger als gedacht. Veel bezoekers van allochtone afkomst, vooral Marrokaanse, hebben van huis uit niet graag hun gezicht op de foto. Daarnaast zet de etalagefunctie de dingen heel erg op scherp, iedereen is zich erg bewust van zichzelf. Nou ja het is zo. Deze jongens kwamen na de lezing nog even zitten, en op deze manier kan het natuurlijk ook!

voorbijgangers

voorbijgangers — RoseboomWeemen , November 25, 2011

op de tribune > . . . .

bezoekers — RoseboomWeemen , November 23, 2011

lezing > Delflandplein PRIMA DeLuxe

lezing — RoseboomWeemen , November 19, 2011

Volgende week in de serie lezingen PRIMA DeLuxe: Architectuurjournalist Bob Witman. Witman schrijft o.a. voor de Volkskrant en Villa Palladio. Aan de hand van het door hem, samen met Hilde de Haan, geschreven boek Amsterdamse Pleinen, bespreekt hij het fenomeen plein. Het Delflandplein komt natuurlijk ook ter sprake, bewoners en betrokkenen die geïnteresseerd zijn of mee willen praten zijn van harte uitgenodigd. Zaterdag 26 nov. 16.00 uur, toegang gratis.

op de tribune > verveling

overdenkingen — RoseboomWeemen , November 12, 2011

internationale betrekkingen

bezoekers — RoseboomWeemen , November 8, 2011

Het Hem Hotel om de hoek is een aantrekkelijke keus voor de oplettende prijsbewuste bezoeker van de stad. Er zitten dan ook regelmatig buitenlanders op de tribune, vooral jongeren en reizigers uit opkomende economieën. Chinees restaurant Golden Garden heeft een deal met een Chinese touroperator. De Chinezen kijken serieus van een afstand, sippend aan hun sigaret (met dezelfde blik bekijken ze de Blokker etalage). De Koreanen maken lol, en durven binnen te komen. Alle Aziaten gaan graag samen op de foto.

op de tribune > kijken PRIMA Deluxe

lezing — RoseboomWeemen , November 7, 2011

Irma Driessen met Keith Haring, Pablo Picasso en de rest van de aanwezigen tijdens haar lezing afgelopen zaterdag.Tim Beglinger van Roundvision heeft voorafgaand aan de lezing een 360 graden foto gemaakt. Op Irma’s blog is de foto als een 3D-virtuele tour te bekijken: buuv.nl

op de tribune > . . . .

bezoekers — RoseboomWeemen , November 2, 2011

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity