internationale betrekkingen

bezoekers — RoseboomWeemen , November 8, 2011

Het Hem Hotel om de hoek is een aantrekkelijke keus voor de oplettende prijsbewuste bezoeker van de stad. Er zitten dan ook regelmatig buitenlanders op de tribune, vooral jongeren en reizigers uit opkomende economie├źn. Chinees restaurant Golden Garden heeft een deal met een Chinese touroperator. De Chinezen kijken serieus van een afstand, sippend aan hun sigaret (met dezelfde blik bekijken ze de Blokker etalage). De Koreanen maken lol, en durven binnen te komen. Alle Aziaten gaan graag samen op de foto.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity