lezing > kijken PRIMA DeLuxe

lezing,schoonmaken — RoseboomWeemen , October 26, 2011

Volgende week in de serie lezingen PRIMA DeLuxe: Irma Driessen.

Irma is iemand die kijkt en linkt. Aan de hand van blogpostings zal ze vertellen over beeld, kijken, zien/niet zien, en waarom kijken lastig is, zeker als je (het) wil vastleggen en bewaren. Met o.a. bekeken werk van bas fontein, frida derksema, flopke, jannie regnerus, sanne van rijn, ann van den broek.

Irma Driessen beheert twee weblogs, één met beeld buuv.nl en één met tekst irmadriessen.nl. Op de eerste doet ze verslag van kijken, op de laatste schrijft ze elke dag een bericht. Als vlieg-op-de-muur volgt ze mensen achter-de-schermen en schrijft daarover.

Zaterdag 5 nov. 16.00 uur, deur open vanaf 15.00 uur.

19 september > PRIMA is weer open!

schoonmaken — RoseboomWeemen , September 20, 2011

eindejaarsschoonmaak

schoonmaken — RoseboomWeemen , December 22, 2010

De week tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn we gesloten. Vandaag de laatste dag open, met een leuke groep jongens op bezoek. Het bleek een wonderlijke middag te worden met op het plein een levende kerststal, een accordeon spelende en zingende kerstman, een tweede kerstman op galopperend rendier (die vrolijk de moed er in hield onder het voortdurend ontwijken van sneeuwballen) en een opstootje tussen een fotograaf en de eerder genoemde groep (wat bijna tot een handgemeen dreigde te komen).

de laatste hand > morgen voor het eerst open!

schoonmaken — RoseboomWeemen , November 14, 2010

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity