eindejaarsschoonmaak

schoonmaken — RoseboomWeemen , December 22, 2010

De week tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn we gesloten. Vandaag de laatste dag open, met een leuke groep jongens op bezoek. Het bleek een wonderlijke middag te worden met op het plein een levende kerststal, een accordeon spelende en zingende kerstman, een tweede kerstman op galopperend rendier (die vrolijk de moed er in hield onder het voortdurend ontwijken van sneeuwballen) en een opstootje tussen een fotograaf en de eerder genoemde groep (wat bijna tot een handgemeen dreigde te komen).

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2019 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity