op de tribune > . . . .

bezoekers — RoseboomWeemen , March 31, 2011

op de bakken buiten > voorjaarszon

bezoekers — RoseboomWeemen , March 30, 2011

lezing 1 > etalages PRIMA DeLuxe

lezing — RoseboomWeemen , March 29, 2011

Volgende week starten we met een serie lezingen PRIMA DELUXE op de donderdagavond. De onderwerpen van de sprekers sluiten ieder op hun eigen manier aan bij het project PRIMA.

De eerste spreker is Marly Weemen, ruimtelijk vormgever, met een bijzondere interesse in het cultureel erfgoed uit Рmet name Рhet midden van de 20e eeuw. Marly zal spreken over de betekenis van de etalage door de tijd heen. De veranderende vorm waarin producten werden getoond, en de maatschappelijke en architectonische ontwikkelingen die daar invloed op hadden.

Donderdag 7 april, 18.00 uur, deur open 17.00 uur. Toegang gratis. De buren links bakken Italiaanse pizza, de buren rechts originele Turkse.

Op de tribune > . . . .

bezoekers — RoseboomWeemen , March 28, 2011

op de tribune > bezoekster

bezoekers — RoseboomWeemen , March 15, 2011

“Ik wist niet dat het echt was, ik dacht dat het alleen kunst was”.

nieuwe buren > het ondernemerschap

buren — RoseboomWeemen ,

De Turkse broodjeszaak naast ons is, sinds de start van het project in november, inmiddels voor de derde keer van eigenaar gewisseld. De nieuwe eigenaren hebben de vriendelijke serveerster aangehouden. Vol energie zijn ze van start gegaan, de zaak heeft een complete restyling ondergaan. Ze hebben zich duidelijk laten inspireren . . . !?

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity