lezing > Delflandplein PRIMA DeLuxe

lezing — RoseboomWeemen , November 19, 2011

Volgende week in de serie lezingen PRIMA DeLuxe: Architectuurjournalist Bob Witman. Witman schrijft o.a. voor de Volkskrant en Villa Palladio. Aan de hand van het door hem, samen met Hilde de Haan, geschreven boek Amsterdamse Pleinen, bespreekt hij het fenomeen plein. Het Delflandplein komt natuurlijk ook ter sprake, bewoners en betrokkenen die geïnteresseerd zijn of mee willen praten zijn van harte uitgenodigd. Zaterdag 26 nov. 16.00 uur, toegang gratis.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity