op de tribune > eerstejaars

bezoekers — RoseboomWeemen , September 20, 2011

Bij dit project proberen we de dagen te nemen zoals ze komen. Soms open je de deur en zit je lange tijd alleen op de tribune, als een eenzame zonderling, aangestaard door het voorbijkomende publiek. Het kunstproject vervult, ook in zo’n geval zijn functie. Vandaag waren we voor de tweede keer open dit najaar, en liep het storm. De eerstejaars stuiterden binnen en waren enthousiast. We moeten eerlijk toegeven dat dat wel succesvoller voelt.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity