op de tribune > etalages PRIMA Deluxe

bezoekers,lezing — RoseboomWeemen , April 10, 2011

De Lijnbaan in Rotterdam was het voorbeeld van hoe een na-oorlogs winkelgebied er uit diende te zien. Voetgangersgebieden, met winkels met enorme etalages. Ze werden overal in Nederland gebouwd, ze bleken vaak alleen niet goed te functioneren.

Op de foto Marly Weemen, ruimtelijk vormgever, die donderdagavond een gloedvol betoog hield over etalages door de jaren heen. De eerste lezing in een serie over onderwerpen die raken aan verschillende aspecten van PRIMA.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2023 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity