op de tribune > studenten AHK

bezoekers — RoseboomWeemen , January 24, 2011

Docent kunstbeschouwing Ans Hom van de Academie voor Beeldende Vorming gaf een openbare les over wat Nicolas BourriaudĀ de Nieuwe Avant-garde noemt. Gesproken werd o.a. over de blik van Bourriaud en kunstwerken in de openbare ruimte. Volgens hem is de werkelijkheid in feite een montage, een geheel van over elkaar heen liggende scenario’s en screenplays. Wij herkennen ons sterk in zijn kijk op dingen. Hij is mede oprichter van het inspirerende Palais de Tokyo in Parijs. De les leverde ons nieuwe inzichten over werken in en met de werkelijkheid op.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity