op de tribune > bruno latour

bezoekers — RoseboomWeemen , December 19, 2010

In ‘Van Realpolitik naar Dingpolitik’ heeft filosoof Bruno Latour het over de relatie tussen verdelen en delen. Hij stelt dat als er verdeling is, dat dat impliceert dat er ook iets gemeenschappelijks moet zijn. Dat gemeenschappelijke is van oudsher de ruimte, de wereld. Het deed me realiseren dat de bezoekers van PRIMA vanaf ‘de zijlijn’ kijken naar dat wat veel van hen gezamenlijk bindt, het plein. Op de foto (blauw T-shirt) Erik Hagoort met zijn studenten van de Master opleiding van de Sint Joost Academie in Breda, die afgelopen woensdag op bezoek waren en o.a. deze tekst van Latour bespraken.

0 Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2019 blog PRIMA | powered by WordPress with Barecity